Kabi Invest

За нас

НАШАТА КОМПАНИЈА КАБИ ИНВЕСТ ДОО ТЕТОВО, Е КОМПАНИЈА СО ДОЛГОГОДИШНО ИСКУСТВО, ПОВЕЌЕ ОД 15 ГОДИНИ, ВО ИЗГРАДБА НА СТАНБЕНО ДЕЛОВНИ ОБЈЕКТИ ВО
ПОВЕЌЕ ОПШТИНИ ВО СКОПЈЕ ( АЕРОДРОМ, ЦЕНТАР, КАРПОШ, КИСЕЛА ВОДА), ТЕТОВО И СЛЕДНИ ГРАДБИ ВО ОПШТИНА ОХРИД, ПОВЕЛЕТЕ И ДОЈДЕТЕ ВО НАШЕТО ГОЛЕМО СЕМЕЈСТВО

ТЕКОВНИ ОБЈЕКТИ

СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ НА УЛ. КОЗАРА 15 И КОЗАРА 17-КАПИШТЕЦ

Завршни објекти

СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ НА УЛ. ТРИФУН БУЗЕВ БР.3

СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ОБЈКЕТ НА УЛ. МОСКОВСКА БР. 15

СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ НА УЛ.ХРИСТО СМИРНЕНСКИ БР.57

СТАНБЕНО ДЕЛОВЕН ОБЈЕКТ НА УЛ.СИМЕОН КАВРАКИРОВ БР.27

ЗОШТО ДА НЕ ОДБЕРЕТЕ НАС

ЗАТОА ШТО ГО ДОБИВАТЕ СВОЈОТ ДОМ СПОРЕД ВАШАТА ЗАМИСЛА, ДОБИВАТЕ НАЈДОБРИ КРЕДИТНИ УСЛОВИ СО НАШИТЕ ПАРТНЕРИ-БАНКИ, ДОБИВАТЕ НАЈДОБРА ЦЕНА ЗА 60% УПЛАТА НА ПРЕДДОГОВОР ЗА КУПОПРОДАЖБА, КОМПЛЕТНА ЗАКОНСКА ДОКУМЕНТАЦИЈА ЗА ВАША СИГУРНОСТ ВО ВАШИОТ ИЗБОР, АРХИТЕКТОНСКИ РЕШЕНИЈА ЗА ВАШИТЕ ЖЕЛБИ.

ДОЈДЕТЕ И ОДБЕРЕТЕ ГО СВОЈОТ ДОМ СПОРЕД ВАШИТЕ ЗАМИСЛИ, БИДЕТЕ ДЕЛ ОД НАШЕТО ГОЛЕМО СЕМЕЈСТВО